Erotikk historier erotisk novelle dk

Nå var vi kommet til veis ende, og vi støttet hverandre sjanglende inn i soveværelset der vi sank sammen på g lå i midten og mine deilige haremskvinner på hver side av begynte nå å slikke den glinsende kukken min ren for kjønnssafter, men også. Hennes reaksjon var så avgjort positiv, hun satt med blikket fjetret på det som utspant seg, og etter en tid dukket nok en dame opp, nå en blondine som ellers

Dating for gifte massasje bryne

ikke sto noe tilbake for den andre hva runde former og svære bryster angikk,. God og fornøyd i kroppen, slumret jeg inn på gjestesengen. Sammen dro vi til landstedet vårt ved en idyllisk liten sjø i skogen, og der skulle vi tilbringe noen feriedager sammen, innen vi tenkte å invitere vår venninne med på biltur rundt i landet. Jeg spriket med fingrene, jeg bøyde dem og jeg vispet rundt på alle måter inne i grotten hennes. Så skrumpet pikken min inn igjen, og den ble hengende som en ynkelig stakkars tass. Hun reiste seg også, hun fulgte tett etter meg, og vel inne på toalettet, grep hun rundt kukken og holdt den mens den gule urinen plasket ned i skålen. Min kone slengte badekåpen sin løst over den nakne kroppen, og hun vendte seg til meg:- Ta nå venninnen vår med deg inn på soveværelset og la henne få låne en av mine morgenkåper, og ta på deg slåbroken din.

Du trenger å hvile litt mens jeg får i stand kaffe, sa hun, og denne oppfordringen fulgte jeg. Befalte hun mens reiste seg og rakte meg hånden, og så gikk vi sammen ut på badet. Selvsagt ble jeg meget påvirket over hva jeg så og følte, og naturligvis reiste min manndom seg og den ble straks omsluttet av en øm, liten hånd, og nå trakk hun meg ertende ned i det våte element. Jeg pulte som en gal, og for hver gang jeg støtte inn gav hun fra seg et høyt stønn.- Åh, åh, åhhh nå kommer det! Så førte hun meg i riktig stilling, og hun hjalp til med å få venninnens ben rundt livet mitt, jeg tok tak i dem under knehasene og løftet dem oppover og så la jeg dem på skuldrene mine. Mens jeg lot tungespiss og lepper hisse kildreren hennes, følte jeg at staken min ble stadig kraftigere behandlet, og de varme fingrene med lange blodrøde negler, kilte ballene mine så helt gjennom herlig. Samtidig eltet og knadde min kone brystene hennes og dekket munnen hennes med glødende tungekyss. Så grep jeg tak i min kone som jeg fikk på ryggen, og med de uante krefter jeg nå hadde fått, kjørte jeg kukken i henne og red henne som en gal.- Å!


He best blowjob in Japanese maid costume history.

Orion erotikk historier om sex


erotikk historier erotisk novelle dk

Hun var nå ustoppelig der hun grep rundt den og fortsatte å røre med den i glasset. Vi danset tett sammen og vår venninne åpnet badekåpen slik at vi kunne føle kroppsvarmen til hverandre. Og så klemte hun venninnen og sa at hun bare skulle prøve å sette fart på meg. Jeg følte meg som fisken i vannet og aldeles som en oljesjeik med mine to nydelige haremsdamer;min smekre og stilige tyske venninne, og så min atskillig rundere og mer barmfagre kone, riktignok med en del kilo for mye, men slikt må man regne med når. Timene gikk mens vi snakket både alvor og len var ved å gå ned, sommerkvelden var fløyelsbløt og varm, derfor kledte vi oss ikke, men nakne som de første mennesker i paradiset gikk vi innendørs. Det var ikke meg i mot at hun dreide samtalen inn på sex og moral, og da hun frittet meg ut om mine synspunkter og om hva jeg hadde opplevd, lot jeg henne høre, og mens hun lyttet fikk øynene hennes et skjær av behersket. Her var det tydelig svær hunger etter tyve år uten kontakt med mannkjønn. Jeg styrte kukken mot kjønnet hennes til hun selv kunne nå n gned den noen ganger fram og tilbake i sprekken og så styrte hun den innover. Jeg begynte forsiktig, lot tungen gli varsomt og forsiktig over de velbarberte og svulmende fitteleppene.