Hvordan steke tynnribbe hønefoss

hvordan steke tynnribbe hønefoss

Fettet vil nemlig forhindre at svoren blir sprø. La ribba hvile. Skjær gjennom svoren og litt ned i spekket med en skarp, spiss kniv. La ribben hvile i 20 minutter før du skjærer i den. Og det store spørsmålet hvert år er om svoren blir sprø. Familieribbe er på samme måten, men her har man skåret bort det meste av kotelettbenet slik at det blir enklere å dele den opp etter steking. Pass på at

Pakistan sax norske sex bilder

krydderet kommer godt ned mellom svor og ben. Vil du krydre med julekrydder kan du gjerne gjøre det, eller servere den akkurat som den.

hvordan steke tynnribbe hønefoss

Ulike typer ribbe, ribbe er, som ordet tilsier, ribbena på grisen, men det finnes flere typer der kotelettkammen kan følge med i ulik grad. Pølsene og medisterkakene er enkelt å varme opp i ovnen siste minuttene sammen med svineribbe, og krever dermed lite av deg på kjøkkenet. Sett panna tilbake midt i ovnen og la ribba steke videre. Tvert imot har den mye fett og smak. Du kan steke dagen før, ribba kan stekes tidlig på julaften eller dagen før. Velg en ribbe med et tykt og jevnt fettlag. Det er viktig at folien er helt tett, for at dampingen skal bli vellykket. Hvis du ruter opp parallelt med ribbeina blir det lettere å skjære opp pene biter etter steking. Legg en asjett (oppned) under, slik at ribba er litt høyere på midten (da renner det smeltede fettet bort).


Massasje østfold thai massasje tønsberg


Gni inn ribba med salt og pepper 1-3 dager før steking. Det er slett ikke vanskelig å lage ribbe og få sprø svor, men som med det meste som er himmelsk godt sex annonser norge damer søker menn trenger maten litt tid. Det kan være få sekunder fra suksess til fadese, fra nesten sprø svor til brent svor. Fjern folien (la asjetten ligge) og reduser temperaturen til 200. Det er ikke nødvendig å snu ribba for å få sprø svor. Stekt ribbe holder seg nemlig i flere dager, hvis du oppbevarer den kjølig.