Slette venner fra facebook leirvik

slette venner fra facebook leirvik

Den første handlet om hvorfor vi velger å fjerne Facebook-venner. Med andre ord må begge profilene ha navnet ditt, et bilde av deg som profilbildet (det er ikke nødvendig med nøyaktig samme bilde og noe relevant basisinformasjon. Personen du har fjernet som venn, blir ikke varslet. Religion og politikk og sånn. Rapporter : Velg Gjenopprette eller stenge denne kontoen. Der kan godt gå nogle uger, inden din profil bliver slettet. I januar i år avslørte

Smerter øverst i magen kåte husmødre

en britisk studie at det er umulig å ha mer enn 150 ekte venner, både i virkeligheten og på Facebook.

slette venner fra facebook leirvik

På de fire neste plassene følger den udefinerbare gruppen kalt «andre» Other venners venner, kollegaer og bekjente du deler en interesse med. Sibona sier derimot at grunnen til å fjerne kollegaer som Facebook-venner i hovedsak dreier seg om noe de har sagt eller gjort i den virkelige verden, ikke nødvendigvis på nettet. Klik på Deaktiver din konto. Kommenter i forumet nederst på siden! Den vanligste grunnen til å fjerne noen som venn, er at personen legger ut polariserende kommentarer, ofte om religion eller politikk. Vi har lagt til «rubbel og bit og plutselig har mange en haug med perifere venner og bekjente på Facebook. Det fører dig til en side, hvor du kan slette din profil. Vil du deaktivere din facebook-profil?

Kåt dame fra Hamar.

Milf porno xvideos numismatist


slette venner fra facebook leirvik

Vennelistene blir mer eksklusive, ungdommene NRK møter på Porsgrunn videregående skole sier alle det samme; De har lagt til altfor mange venner på Facebook, og tør ikke å slette dem igjen. Velg, fjern fra venner. Du kan både deaktivere og slette din facebook-profil - se her, hvordan du gør! Er facebook blevet en tidsrøver for dig, så du bruger al for meget tid derinde? Jeg har slutta å legge til folk på Facebook, og jeg pleier å avslå de fleste venneforespørslene jeg får, sier Zakariye Warsame (17 som har 823 venner på Facebook.