Verdens morsomste vits hordaland

verdens morsomste vits hordaland

Her er verdens morsomste vits Jeg ser millioner av stjerner, sier Watson. Verdens morsomste vits og verdens dårligste. Her er verdens morsomste vits Britiske forskere kunne for en del år tilbake fortelle hvilken vits som var verdens morsomste inntil. Er dette verdens morsomste vits? Beste vits i Amerika En mann og en venn spiller golf sammen en dag på den lokale golfbanen. En av mennene skal akkurat til å chippe ballen mot greenen når han

God massasje bodø samleie video

Her er verdens morsomste vits Jeg ser millioner av stjerner, sier Watson. Verdens morsomste vits og verdens dårligste. Her er verdens morsomste vits Britiske forskere kunne for en del år tilbake fortelle hvilken vits som var verdens morsomste inntil. Er dette verdens morsomste vits? Beste vits i Amerika En mann og en venn spiller golf sammen en dag på den lokale golfbanen. En av mennene skal akkurat til å chippe ballen mot greenen når han ser en lang begravelsesprosesjon ved veien ved siden av golfbanen. Har du en vits som er enda bedre? Kanskje den beste i landet? Send oss ditt bidrag som en sms til 1904 med kodeord haha.

verdens morsomste vits hordaland

Så kom jegeren tilbake i telefonen og sa: - OK, han er død. Anmeldt av Audun Stølås, Publisert. Den andre drar frem mobiltelefonen sin og ringer nødsentralen. Forskerne fant også ut hvilken tid på døgnet, hvilken dag i måneden og hvilken måned i året folk er mest mottakelig for en vits og dermed vil le mer av den enn de ville gjort på andre tidspunkt. Operatøren på redningssentralen prøvde å roe ham ned, og sa med dempet stemme: - Ta det rolig nå, så skal vi se hva vi kan gjøre. Og hvis det er noen planeter der ute som er som Jorden er det sannsynlig at det er liv.

Vrai couple libertin francais vit.

Sms sex norge happy ending massasje

Thai massasje oslo forum lek blad En pasient sier: «Doktor, i går forsnakket jeg meg. I.
Dating app norge real escorte bergen 654
Femdom whipping kontaktannonser trondheim Ved å endre bare l itt på noen vitser, for eksempel bruke den samme vitsen, men med ulike dyr i hovedrollen, er de kommet frem til at anda er verdens morsomste dyr. Men ikke nok med det.
verdens morsomste vits hordaland 714